iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


И кметство Изток вече си има коледна елпа

И кметство Изток вече си има коледна елпа 12_1481373494

В кметство Изток По традиция и този път най-малките жители бяха изненадани от Дядо Коледа, който прочете част от писмата, пуснати в неговата пощенска кутия.

„Мили деца ще се постарая да изпълня всички ваши желания”, обеща добрият старец и сподели, че до него са били адресирани над 100 писма.

Преди да грейне коледната елха кметът на кв. „Изток”инж. Емил Костадинов поздрави и малки, и големи с настъпването на най-хубавите празници. На празника присъстваха областният управител Александър Александров , кметът на Община Перник Вяра Церовска, зам.-кметовете Севделина Ковачева, Владислав Караилиев и Денислав Захариев.

„Щастлив съм, че тази вечер всички заедно ще отброим минутите в очакване на запалването на светлините на Коледната елха. Коледа е празник на семейството, на обичта между стари, млади и деца. Нека да съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година,за да бъдем по-добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден-една усмивка, едно добро дело, един топъл жест. Бъдете живи, здрави и истински щастливи!” каза в словото си Емил Костадинов.

Той благодари на всички училища на територията на кметството, които се включиха в организацията на украсата.

„Благодарение на вас тази година тя е още по-бляскава и пъстра”, каза с усмивка Костадинов.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.