iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Двама млади от Перник се ожениха след любов по скайп

Двама млади от Перник се ожениха след любов по скайп 06_1402380909

Двама млади от Перник се ожениха след любов по скайп. Двамата, Калин и Малина, се познавали от 7 години. Чувствата им обаче пламнали след Нова година 2013 г.

Калин повече от 4 години и половина живее в САЩ. Двамата с Малина си пишели по скайп и така неусетно връзката им се задълбочила, за да стигнат до решението да живеят заедно. Така преди дни на стъклото на колата им се появи табелка „Ще се женим“. Малко след това настъпи и паметния ден. Малина каза „да“ на любимия си Калин и двамата се врекоха във вечна вярност не само в гражданското, но и пред Бога.

„Аз исках и да се венчаем, смятам че така връзката ни ще е по-силна, а и е много вълнуващо. Избрахме храма „Свети Поророк Илия“ в квартал Мошино, а най-хубавия ден от живота ни споделиха най-близките ни и наши приятели“, разказа Малина. Кумове са им техни приятели Цветелина и Радостин, а малки момиченца разпръскват пред щастливата двойка розови листчета.

Младите влюбени подготвили сватбата си само за три седмици. Красивата булка си купила роклята от Асеновград, но имала нужда от корекции, които били направени в Кюстендил. В гражданското Малина настъпила Калин, което амбицирало младоженката и в ресторанта той откъснал по-голямото парче от питата. Нейна съквартирантка от студентските години пък хванала букета.

„Това беше най-щастливия ден в живота ми, бих го повторила отново с Калин“, споделя младата жена.

Сега Калин продължава да живее в САЩ, но често прелита през Океана, за да е близо до любимата си поне за няколко дни. Там той работил какво ли не – разносвач на пици, строителен работник, шофьор… Записал да учи за медицински специалисти, курсът бил 9 м. На шестия обаче катастрофирал тежко с мотор и се наложило да прекъсне.

Малина пък е завършила езиковата гимназия в Перник с английски и немски език, а в ЮЗУ приложна лингвистика и педагогика, но в момента работи като оператор в контролен център на охранителна фирма в София.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.