iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Допълнителната маршрутна линия №20Е с нови часове

Допълнителната маршрутна линия №20Е с нови часове 01_1452591114

Променят часовете на тръгване на допълнителната маршрутна линия №20Е от Кралев дол, като бусовете, които се движат по извънградската магистрала, вече ще тръгват от селото на всяка 15-та и 45-та минута. С разписанието на автобус №20 по линията Кралевски път-Перник пък, който върви през половин час, на практика ще има пътнически превоз на всеки 15 минути.

Промяната се прави по предложение на кмета на кв. Църква Румен Петров и на управителя на транспортната фирма „Автобусен транспорт – Кракра” ООД Ваня Петкова. Тя ще влезе в сила след решение на Общинския съвет на сесията тази сряда, 13 януари. Двамата се мотивират с факта, че часовете, заложени в маршрутните разписания на основната градска автобусна линия №20 и на допълнителната №20Е се припокриват и автобусите тръгват по едно и също време от Кралев дол – на всеки половин час.

С изменението, първият курс на буса №20Е от Кралев дол вече ще бъде в 5.15 часа, следващият в 5.45 ч. и така до последния, който тръгва от селото за града в 20.15 ч. Часовете от начална спирка към Кралев дол си остават същите – на всеки кръгъл и половин час.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.