iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Днес времето ще е ясно

Днес времето ще е ясно 03_1425468096

Днес напълно спират валежите и в източните райони, като облачността и там ще се разкъса и над по-голямата част от страната времето ще бъде ясно.

На 4 март до обяд ще бъде слънчево. След пладне от северозапад ще започне увеличение на облачността, първоначално висока. До края на денонощието ще се задържи без валежи. Вятърът ще се ориентира от юг – ще бъде слаб. Максималните температури ще са предимно между 8° и 13°. Такава е прогнозата за времето на НИМХ към БАН.

В четвъртък в източната половина от страната ще духа умерен югоизточен вятър и там температурите ще са високи, докато в западната - вятърът ще е от северозапад и с него ще прониква студен въздух. Времето ще е облачно и още от сутринта в западните райони ще завали дъжд, като постепенно през деня валежите ще обхванат и централните, а до вечерта и източните райони. По високите полета на Западна България дъждът ще се примесва със сняг. Минималните температури ще бъдат между 1° и 6°, максималните – между 5° и 10°, в Югоизточна България до 13-14°.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.