iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Днес ще можем да се простим с Юрий Драганов

Днес ще можем да се простим с Юрий Драганов 03_1425976567

Днес ще бъде траурната церемония на Юрий Драганов. Тя ще се проведе в зала „Панорама” от 12 часа, а погребението ще е от 13.30 часа на Централния гробищен парк в Перник.

Бившият директор на дирекция „Общинска собственост“ в пернишката общинска администрация и бивш председател на Общински съвет Перник Юри Драганов бе покосен от инфаркт преди два дни.

Юрий Драганов Любенов е роден на 9 февруари 1951 година.

През 1977 година се дипломира като магистър във ВМГИ, специалност: „Инженер по автоматизация на производството”, а през 1988 година завършва магистърска степен по „Управление на социално политическите дейности” в АОНСУ.

Юрий Драганов е с богат професионален опит. Последните длъжности, които заемаше, бяха началник сектор „Общинска собственост” , директор Дирекция „Икономическо развитие и управление на собствеността” в община Перник.

Два мандата – от 1995 година до 2003 година, е председател на Общински съвет Перник. Работил е като ликвидатор и ръководител направление в „Мини открит въгледобив” ЕАД.

От 1986 до 1991 година е началник отдел „Промишлен”, секретар комисия стопански въпроси и председател на Общински съвет на БСП при Общинския комитет на БКП и общинския съвет на БСП, Перник. Преди това от 1978 до 1985 година е инструктор на студенти и млади научни работници, секретар и първи секретар на ОК на ДКМС.

Източнник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.