iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Днес отново ще застудее и ще вали дъжд

Днес отново ще застудее и ще вали дъжд 06_1435210469

Днес над страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, като ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Това съобщиха от НИМХ.

На места, главно в Рило-Родопската област са възможни и по-значителни количества. Северозападният вятър в Дунавската равнина ще се усили и ще е умерен, временно до силен. Ще нахлуе по-хладен въздух. Максималните температури ще са между 20° и 25°, в Източна България до 27°.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици и временно усилване на вятъра, по-интензивни в Рило-Родопския масив. Ще духа умерен, по билото на Стара планина силен северозападен вятър.

По Черноморието облачността ще е променлива. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа умерен, след обяд по Северното Черноморие временно до силен северозападен вятър. Максималните температури ще са от 25° до 27°. Температурата на морската вода е около 21°-23°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.