iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Депутатите почетоха паметта на Росица Янакиева

Депутатите почетоха паметта на Росица Янакиева 01_1422434557

Зам.-председателя на 43-ото Народно събрание Росица Янакиева беше почетена с едноминутно мълчание и ставане на крака депутатите. Тя почина на 26 януари.

"Росица Янакиева ще остане в паметта не само на нейните съграждани от Перник, но и в обществения и политически елит, като човек парламентарист със законодателни инициативи, като човек, обвързан с проблемите на местната власт и като жена, участваща активно в политическите и обществените процеси", каза председателят на парламента Цецка Цачева.

След това народните представители продължиха работа по седмичния дневен ред. Депутатите ще продължат с обсъждането на Законопроекта за Сметната палата. Досега депутатите приеха тя да има петчленен състав - председател, двама заместници и двама членове. Съставът на върховния одитен орган ще се избира от Народното събрание.

След гласуване на Законопроекта за Сметната палата, пленарното заседание ще продължи с гледане на промени в Закона за пътищата на второ гласуване, а на първо на Законопроекта за изменение на Закона за туризма.

Източник: bnr.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

28-Юни-2016

27-Юни-2016

29-Юни-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com