iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Деца от детска градина направиха коледна изложба в Радомир

Деца от детска градина направиха коледна изложба в Радомир 12_1450427799

„Коледни вълшебства” бе името на изложението-базар, който подредиха децата от ОДЗ „Радомирче” в зала „Войнишко въстание“ в Радомир, като малчуганите бяха изработили коледни картички, сурвачки и сувенири. Коледното настроение бе допълнено и от емоционалните изпълнения на малките възпитаници на детската градина. Те пяха коледни песни и рецитираха стихчета. Децата бяха подготвени от техните ръководители Ива Цекова, Христина Христова, Емилия Борисова и Светла Николаева.

Експозицията включва уникални картички, сурвачки, сувенири и украшения за дома и елхата. Изложените неща са изработени ръчно от възпитаниците на Общинския детски комплекс в. Радомир и Центъра за обществена подкрепа, ОУ „Хр. Ботев“ в с. Гълъбник, СОУ „Хр. Ботев“ в с. Дрен, ОДЗ „Радомирче“, ЦДГ „Осми март“, НУ „Арх. Зиновий“, ОУ „Ив. Вазов“ в с. Извор, СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Радомир и Дневен център за стари хора и защитено жилище „Света Троица“ в с. Извор.

Сред гостите на празника бяха заместник кметът на Радомир Любка Димитрова, председателят на Общинския съвет Светослав Кирилов, директори на детски и учебни заведения, учители и родители.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.