iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ЧЕЗ проверява съоръженията си преди учебната година

ЧЕЗ проверява съоръженията си преди учебната година 09_1442215214

ЧЕЗ започва проверка на съоръженията в близост до учебни заведения преди старта на учебната година, като целта на кампанията е да се потвърди, че всички обекти на дружеството са в пълна техническа безопасност ЧЕЗ Разпределение България започна профилактика на съоръженията от електроразпределителната мрежа, които се намират в близост до учебни заведения.

Проверяват се съоръженията около всички училища и детски градини, които се намират на обслужваната от ЧЕЗ територия в Западна България. Кампанията се осъществява по повод началото на учебната година. Тя има за цел да потвърди, че съоръженията по електропреносната мрежа са в перфектно техническо състояние и пълна техническа базопасност.

"Правим подобни проверки в началото на всяка учебна година, за да създадем условия да бъдат ограничени до минимум опасностите за нашите деца. Това е повод да призовем всички наши клиенти да бъдат бдителни и да подават сигнали, ако забележат нередности по мрежата и съоръженията", каза Васил Василев, ръководител направление "Експлоатация и поддържане", ЧЕЗ Разпределение България.

Сигнали могат да бъдат подавани на денонощната информационна линия 0700 10 010, на имейл адрес [email protected], в центровете за обслужване на клиенти, на телефон 112 или при кметствата на общините.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.