iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Частен съдебен изпълнител ще продава контейнери за смет

Частен съдебен изпълнител ще продава контейнери за смет 06_1433943294

Частен съдебен изпълнител пуска за публична продажба 46 броя контейнери с обем 4.2 кубични метра. Те са предназначение за събиране на битови отпадъци с последващо мобилно извозване до градско сметище /депо за твърди отпадъци/.

Съдовете за смет, които са били в употреба дълъг период от време, се намират в складата база на пернишкото общинско търговско дружество "ЖИЛФОНД " ЕООД, намираща се близо до Максим табан.

Общата стойност на контейнерите, които се продават общо, е 3 680 лева. При първа по ред публична продан началната цена от която започва тя е 75 процента от оценката или 2760 лв.

Първият ден за публичната продажба бе 9-ти юни. Тя ще продължи до до 9 юли т.г. от 9 до 17 часа. Всички желаещи да огледат съдовете за смет могат да направят това всеки четвъртък от започването на продажбата до завършването й от 14 до 15 часа.

Самите наддавателни предложения се подават в административната служба при Районен съд – Перник в запечатан плик с внесен 10% задатък.

На 10 юли, в 10 часа, в зала 8 на пернишкия Районен съд в присъствието на явилите се купувачи Частният съдебен изпълнител ще състави протокола и ще обяви кой е купувачът на 4-кубиковите контейнери.

До разпродажбата им се стигна заради задължения на „Комуналстрой" ЕООД към „Лиел Констракшън".

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.