iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бюрото по труда в Перник обяви над 70 работни места

Бюрото по труда в Перник обяви над 70 работни места 10_1413976052

Бюрото по труда в Перник е обявило 73 работни места, като в бюрото са регистрирани 6 424 безработни в цялата област.

За 12 от позициите е обявена работна заплата, за останалите неизвестно защо работодателите пазят тайна. Най високото възнаграждение е 810 лв. и е за 4-ма лаборант-химици с висше образование. Набират се и 5-ма шофьори на товарни автомобили за международен превоз, които ще въртят волана срещу 700 лв. месечно.

Обявени са свободни места за 10 кофражисти с опит срещу заплата от 590 лв. Пак толкова ще получават и двама кулокранисти, които трябва да притежават документ за правоспособност. Набират се 5-ма шофьори на тролейбус срещу 530 лв. на месец. 525 лв. пък е заплатата за заварчик по проект „Ново работно място”.

430 лв. са определени за барман, 400 лв. – за 2-ма шофьори на товарен автомобил, а 350 лв. – за продавач-консултант. 2-ма продавачи на павилион и 3-ма огняри ще взимат минималната работна заплата от по 340 лв.

Останалите работни места, за които не е обявено заплащане, са за шофьор на училищен автобус, 3-ма работници на автомивка, двама електротехници в сферата на строителството, 2-ма бармани, специалист за събиране на вземания /на граждански договор/, 7 кредитни експерти /на граждански договор/, 5-ма финансови съветници, 10 шивачи и 2-ма сладкари.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.