iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Започват да провеждат срещи за висшето образование

Започват да провеждат срещи за висшето образование 11_1447686338

Традиционната инициатива „Месец на кандидат-студента” на Районен младежки дом – Мошино и тази година ще осигури възможности на младите перничани да получат актуална информация за кандидатстване във ВУЗ, като първите срещи ще бъдат с представители на Университета за национално и световно стопанство – София. Те са на 17 ноември от 13.30ч. в ГПЧЕ”С.Радев” и от 14.20ч. в ПГ по икономика.

На 26 ноември в град ни ще гостуват преподаватели от Висшето строително училище „Л.Каравелов” – София в ПГТС”Арх.Йордан Миланов” от 12.20ч.

В края на месец ноември и през месец декември предстоят още срещи с квалифицирани специалисти от Технически университет – София, Софийски университет „Св. Климент Охридски” и Югозападен университет „Неофит Рилски” – Благоевград.

Традиционната кандидат-студентска кампания за учениците от XI-те и XII-те класове отново предлага помощ в кариерното ориентиране, актуална информация относно подаване на кандидатстудентски документи, повече за участието в предварителни и редовни изпитни сесии, включително и професионално консултиране чрез осъществяване на директен контакт с преподаватели от висшите училища.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.