iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вяра Церовска направи обръщение към абитуриентите

Вяра Церовска направи обръщение към абитуриентите 05_1463111458

„На добър час в живота, който ви предстои. Подкрепени от вашите родители, от вашите учители, заредени от спомените от училището , което винаги ще остане във вас. Вие вземате съдбата си в свои ръце. Желая ви смелост, дръзновеност и креативност. Бъдете онова, което искате да бъдете и вярвайте, че ще го постигнете”. Това меше обръщението на кмета Вяра Церовска към зрелостниците от пернишките средни училища, които тези дни за последен път ще прекрачат училищния праг. Вяра Церовска пожела успех на всички и ги призова никога да не забравят своя град и училище, откъдето са тръгнали по житейския път.

Ученици от 11-те средни училища на града получиха подаръци от общинското ръководство, подпечатани с логото на община Перник и бяла роза за късмет. Най-добрите ученици споделиха накратко с какви чувства напускат училището, което завършват. Не скриха амбициите си за бъдеще, но и не забравиха да благодарят за всичко, онова, което са научили в годините проведени на ученическата скамейка. На тържеството присъстваха и зам.кметът Севделина Ковачева, секретарят на общината и кметът на кв. Изток Емил Костадинов.

С чаша шампанско кметът вдигна наздравица за всички и им пожела само положителни моменти и емоции по пътя на реализирането на амбициите им. За доброто настроение на всички се погрижиха танцьорите от балет Вая.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.