iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вече може да се ползват новите справочници за кандидат-студентите

Вече може да се ползват новите справочници за кандидат-студентите 03_1425550850

В Младежкия дом в Мошино вече са изложени новите справочници за кандидат-студенти за кампания 2015-та, както и богат набор от информационни материали.

На място, в сградата на РМД, етаж I, могат да се ползват справочни материали и да се консултират, както ученици, така и родители, учители, граждани, заинтересовани за условията и правилата за прием във Висшите училища и университетите.

Информационният център за образование на РМД – Мошино от години е в партньорски взаимоотношения със Сдружение „Кандидат-студентска борса”, което организира ежегодни изложения на вузовете в столицата и страната. С негова подкрепа центърът актуализира своите справочни материали за кандидат-студенти и предоставя безплатно информация. Всеки, който се подготвя и е с намерение да кандидатства във ВУЗ може да прегледа новите справочници. Така, освен чрез сайтовете на висшите училища, ще може да ползва информация и на хартиен носител. Независимо от систематизираните материали на всеки университет в интернет, кандидат-студентите могат на място да разглеждат различни справочници, да съпоставят датите на предварителни и редовни изпити, да открият новости и различия в изпитните програми, да търсят характеристики на нови специалности и предлагани възможности за практическа подготовка в различните университети, за формите на обучение на всяко висше училище.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.