iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Темата на тазгодишния карнавал на езиковата е Street Fasching

Темата на тазгодишния карнавал на езиковата е Street Fasching 03_1426145195

Тази година темата на eжегодния пролетен карнавал на Гимназията с преподаване на чужди езици “Симеон Радев” в Перник е Street Fasching.

По традиция пъстрата фиеста се организира от DSD-паралелките в ГПЧЕ, изучаващи немски език, припомни преподавателят по български език и литература Милена Исаева. Карнавалът винаги се прави в края на зимата и приветства идващата пролет.

Празникът, чийто акцент е уличната култура, ще се състои на 12 март от 17.00 часа в Двореца на културата. Street-културата, която прави живота по-цветен със своите многобройни проявления и е алтернативата за оцеляване на младите хора от цял свят в агресивната градска среда, ще се разгърне с участието на атрактивната хип-хоп формация Da Clique. За участниците в събитието e задължителен дрескодът на ърбън модата, а ще има и много други симпатични чудатости, които организаторите предпочитат да запазят в тайна.

Както всяка година по това време с безброй усмивки и истинска еуфория младежите от Езиковата гимназия в Перник ще покажат един алтернативен и мултикултурен начин на забавление, а също и ще прогонят всичко лошо, натрупало се през зимните месеци и ще изпълнят с позитивизъм идващата пролет.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

Гореща линия: 0888 563 496

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини

ПОРЪЧКИ се приемат само през сайта и се препращат към търговците за изпълнение!

ipernik com