iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Патриотичен буквар

Патриотичен буквар

„Ти, пътниче, ела и отдъхни – напий менците на тая вечно красива мома България, да те омагьоса тя завинаги, да те завие с черните си дълги коси, да те омае с дълбокия копнеж по нещо вечно казано, по нещо още неизживяно... една приказка наречена България.”

Представяне на стихосбирката „Обичам България, защото...” се състоя на 19.05.2014 г. в XVI ОУ „Св. св. Кирил и Методий”, гр. Перник. Инициативата бе на ученици от VI „а” клас и г-жа Милена Алексиева – старши учител по български език и литература. На събитието присъстваха ученици, учители и родители.

Стихосбирката има печатен и електронен вариант, за да може повече хора да се запознаят с нея и да се пробуди патриотичното чувство у тях.
Госпожа Лозанова – директор на училището, поздрави с вълнение и гордост младите родолюбци и им пожела никога да не забравят своите корени.

Училището работи по проект ВG051PO001-3.1.06."Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневната организация на учебния процес". Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.