iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ОУ Иван Рилски изпрати седмокласниците си

ОУ Иван Рилски изпрати седмокласниците си 06_1466005442

В емоционална и тържествена среща преподавателите от ОУ „Св.Иван Рилски“ се разделиха със своите възпитаници от седмите класове. В препълнения салон на ОДК учители и ученици бурно ръкопляскаха представянето на всеки един успех –плод на общи усилия, като в такива моменти има винаги цветя, усмивки и сълзи в очите на любими преподаватели и ученици-приятели.

Това е денят на първата ваша малка зрялост и на първия свободен избор, обърна се към седмокласниците, кметът Вяра Церовска. Тя увери учители и ученици ,че в сърцата си всеки ще запази изключително място за годините прекарани заедно в училището.

„Вие сте един колектив, подготвил амбицирани, дръзки и смели деца и знам, че ще успете. Най-хубавото Ви предстои, само го поискайте!“ – заяви кметът и пожела на всички успех.

Срещата уважиха заместник-кметът по образование и култура Севделина Ковачева и секретарят на общината Радослава Манова.

С развълнуван глас директорът на училището Бойко Свиленов се обърна към колеги и деца с благодарност, че са били част от живота на ОУ „Св.Иван Рилски“. Той заяви на всички присъстващи в залата,че са благословени, защото са се обучавали не само в най-голямото, но и най-доброто, получило признанието, иновативно училище на България „Свети Иван Рилски“. В речта си директорът помоли най-добрите да поемат по стъпките на благородната професия на учителя.

„Вие всичките искате вашите учители да са най-добри ние искаме най-добрите от Вас да станат учители“- каза Бойко Свиленов.

Петнадесет минути бяха малко за поздрави към всички ученици,показали добри резултати през годините, извоювали престижни места на национални олимпиади и състезания,за преподаватели спечелили призове ,за работата на всички, участвали в редица проекти и събития, чиито инициатор е училището.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.