iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


От Община Перник търсят двама човека за работа по проект

От Община Перник търсят двама човека за работа по проект 06_1402657407

Общината в Перник обяви, че търси да назначи педагог и медиатор по проект „Във фокус – семейството”. Наетите ще предоставят услугата „Допълнителна подготовка за равен старта в училище”.

Кандидатите за педагог трябва да са с висше образование и да имат опит не по-малко от две години. Те трябва да познават добре нормативната уредба в областта на предучилищното и началното образование и да са компютърно грамотни. За предимство ще се счита преминат курс за работа в мултикултурна среда и с двуезични деца, както и работа с уязвими деца и семейства. Добре е кандидатите да познават спецификата на педагогическата работа с деца, израснали на улицата или пък с такива с поведенчески проблеми. Предимство е и познаването на местните уязвими групи деца, тяхната култура, език и начин на живот.

За кандидатите висшето образование не е задължително, но е важно да имат практически опит при работа с уязвими деца.

Желаещите могат да подават документи до 16 юни.

Проектът „ Във фокус – семейството”, който Община Перник спечели в рамките на Проект за социално включване на МТСП, е финансиран със заем от Световната банка. Стойността му е 1 471 890 лв., от тях за ново строителство 977 677 лв. , като съфинансирането от Община Перник е 400 000 лв. По проекта вече бяха направени нова детска градина в квартал Тева и Общностен център за деца и семейства.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.