iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Лидерът на БСП в Перник имаше първокласничка

Лидерът на БСП в Перник имаше първокласничка 09_1474001387

Лидерът на БСП Перник Кирил Леонов вчера беше сред тези щастливи и развълнувани родители, които отведоха децата си за първи път в родното училище. Дъщеричката му Кари е първокласничка, за което се похвали самият той в социалната мрежа. Там той написа:

„Днешният ден е изключително радостен за мен и моето семейство. Нашата дъщеря Кари вече е първокласничка. На добър час, бъди щастлива и успешна, и не спирай да ни правиш радостни и горди родители! „. Кирил Леонов има и син, който е 11 клас и вече сериозно се подготвя за кандидат-студентски изпити.

Малко по-рано през деня председателят на БСП честити празника на всички.

„Всяка година 15 септември е вълнуващ ден за всеки един от нас. Учителите се вълнуват да посрещнат своите ученици, родителите си спомнят с умиление ученическите си години, бабите и дядовците разказват своите спомени на внуците, а първокласниците трепетно очакват да прекрачат за първи път прага на класната стая. Училището е това, около което е изграден животът ни. Там сме израснали като хора, там сме научили първите букви и първите си стихове:

"Напред! Науката е слънце,

което във душите грей!

Напред! Народността не пада

там, дето знанието живей!"

Днес, бих добавил: Напред към по-достойно заплащане на учителския труд, напред към качествено и достъпно образование за нашите деца, напред към съхраняване на българския дух и просвета!

На добър час!!!” – написа Леонов.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.