iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Излязоха Новите справочници от Кандидат-студентска борса'2016 в Перник

Излязоха Новите справочници от Кандидат-студентска борса'2016 в Перник 02_1455975651

Новите справочници от Кандидат-студентска борса'2016, а така също и набор от информационни материали вече са на разположение в Информационния център за образование на Младежки дом – Мошино.

На място, в сградата на РМД, етаж I, могат да се ползват безплатно справочните материали, както от ученици, така и от всички заинтересовани от условията и правилата за прием във Висшите училища и университетите.

Информационният център за образование на РМД – Мошино от години е в партньорски взаимоотношения със Сдружение „Кандидат-студентска борса", което организира ежегодни изложения на Вузовете в столицата и страната. С негова подкрепа центърът актуализира всяка година справочните си материали за кандидат-студенти. Така, освен чрез сайтовете на висшите училища, може да се ползва информация и на хартиен носител. Учениците на място могат да разгледат Справочници за кандидат-студенти 2016/2017г., да съпоставят дати на предварителни и редовни изпити, да търсят новости в изпитните програми, да се запознаят с характеристиките на предлагани специалности и форми на обучение на всяко висше училище.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.