iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ГЕРБ раздава лаптопи за есета

ГЕРБ раздава лаптопи за есета

От ГЕРБ организират конкурс за есе на тема "Коледен подарък за моя град". Конкурсът е за деца от региона, които са между пети и осми клас. Писмените работи ще бъдат оценявани от специално жури, като най-добрите ще бъдат наградени с лаптопи. Ще има и поощрителни награди не само за най-добрите.

Това съобщиха на пресконференция областният управител Иво Петров и депутатът Ирена Соколова.
Имаме обещанието от председателя на СЕМ Георги Лозанов, че лично той ще оглави комисията, която ще оценява работите, каза Соколова. Тя обясни, че с изкусителните награди се надяват да стимулират децата да развиват писменото си изразяване и креативността на речта, както и да усъвършенстват правописа си. Целта ни е бъдещето на Перник да се научи да се изразява все по- добре и да харесва писането, каза депутатката.
Награждаването ще стане в театралната зала “Георги Русев” на 14 декември по време на големия коледен концерт, посветен на децата. В него ще участват местни изпълнители, ще има и специален гост.
Желанието ни е след стреса, който преживяха децата при земетресението от 22 май, да им подарим и едно приятно преживяване, каза Иво Петров. 

Информация:gradski.org

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.