iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Емилия Грозданова отново ще ръководи ПМГ-то, засега

Емилия Грозданова отново ще ръководи ПМГ-то, засега 06_1434786466

Нашамарената директорка на ПМГ Христо Смирненски Елеонора Бойчева вече не е директор на учебното заведение, като от семици персоналът в училището е в неведение относно съдбата на началничката си. По официална информация тя била излязла в болничен, като обаче стана ясно, че Бойчева повече няма да ръководи ПМГ-то.

Елеонора Бойчева стана известна в Перник, след като се сби с учителка по английски език. Даскалката нашамари шефката си пред очите на колеги и ученици, след като получи заплаха за уволнение и обвинение в некадърност. В крайна сметка тя бе уволнена заради инцидента, проверен лично от шефката на инспектората Ваня Коконова.

Бойчева е известна и като близка с директорката на РИО в Перник Ваня Коконова. На обществени събития двете не криеха приятелството си и се държаха под ръка.

На мястото на сменената директорка временно се връща предишната – Емилия Грозданова, която е общински съветник от ГЕРБ Перник и оглавяваше ПМГ-то преди Бойчева Грозданова ще ръководи училището докато не бъде назначен нов конкурс за директори. Очаква се той да се проведе до два месеца.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.