iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Две европейски дипломи за нова специалност в университета в Перник

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Две европейски дипломи  ще се получават по нова специалност, въведена в Европейския политехнически университет в Перник.

 Това става възможно, след като беше подписан договор за сътрудничество във всички сфери на академичния живот между Европейския политехнически университет и Университетът по приложни науки в Кремс, Австрия.  С него се цели укрепване  на академичния обмен и сътрудничество в областта на  образованието и научните изследвания.

Конкретен договор за обучение по специалността „Бизнес администрация и електронен бизнес мениджмънт” бе подписан от ръководителите на двете висши училища. Програмата за обучение  предоставя научни, професионално ориентирани познания като база за бързо  навлизане в професията и отвореност към нови комуникационни технологии, както и  умения,  които покриват всички фундаментални аспекти при управление на една компания.

Ефективната комбинация на познания в областта на бизнес администрацията, мениджмънта, е- бизнеса, уменията по право и английски, предлагат на студентите задълбочено теоретично обучение със силено изразен практически елемент.

Програмата е разработена от Университета по приложни науки, Кремс и ще бъде реализирана в Европейския политехнически университет. Обучението, което стартира от началота на новата учебна година,  ще се провежда на английски език и  ще бъде пряко контролирано от представители на Университета по приложни науки, Кремс.

В учебния процес ще участват преподаватели и от двата университета. За програмата от австрийска страна отговаря проф. Карл Енсфелнер, зам.ректор и Ръководител на факултета по Бизнес- Администрация и електронен бизнес мениджмънт, а от страна на ЕРУ- зам. ректорът доц. Борислав Борисов.
Това е  нова, модерна програма, която представлява изключителен интерес за широк кръг  работодатели в бизнеса и администрацията.

Студентите, завършили бакалавърската програма по Бизнес администрация и е-бизнес мениджмънт, ще получават бакалавърска диплома както от ЕПУ, така и бакалавърска австрийска диплома от Университета по приложни науки в Кремс, Австрия.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.