iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Александър Кадиев почти не спи

Александър Кадиев почти не спи 03_1426337605

На Александър Кадиев му се събират само по четири часа сън за денонощие, като в скоро време той може би и хич няма да мигва.

Очаква първата си рожба от любимата Таня. Всеки ден води "Преди обед" в компанията на Деси Стоянова, а от 15 март ще партнира на Мария Силвестър в "България търси талант". Началният тон на шоуто е в 20 часа. Има по 20 представления на месец в 4 театъра и почти всяка вечер играе. Не пие витамини, нито фрешове, не спортува. Как ли се справя?

"Звучи абстрактно, но се поддържам с целта, която съм си поставил. А тя е да си върша работата - и да го правя добре. Не се отпускам по пътя, съсредоточил съм се и това ми помага. Енергията сама извира от мен. Състоянието "нашрек" ме крепи", разказва актьорът. За "талантите" обяснява, че това е шоу, в което няма сценарий и с Мария го удрят на луди импровизации, което пък е много забавно. За да е още по-интересно, си измисля закачки с журито. Иво Сиромахов му казва, че е грозен, а Сашо му отвръща, че е плешив. Друг път занася всички съдии, че са глътнали бастуна. Той издава, че ще има много интересни и драматични истории в новия сезон, ще видим деца от домове, хора в неравностойно положение. Някои кандидати са истински надарени, други - чешити.

"Моят учител Стефан Данаилов ни казваше, че винаги трябва си даваме ясна сметка къде се намираме като хора и актьори. В конкретния момент. Да сме много адекватни. Когато това е така, всичко е супер. Ти си точно там, където трябва да бъдеш и никой не може да ти каже нищо", разправя чаровният актьор и водещ.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.