iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


58 учители от областта ще получат признание

58 учители от областта ще получат признание 05_1400668233

В навечерието на 24 май 58 учители от училища и детски градини на територията на областта ще получат признание.

Областният управител на Перник Михаил Михайлов ще награди учители от Пернишка област. В навечерието на 24 май - Деня на славянската писменост и култура ще получат признание за труда и всеотдайността си 58 преподаватели от училища и детски градини в Пернишка област.

Награждаването ще се състои на тържествена церемония в Двореца на
културата.

Имената на преподавателите, които ще бъдат отличени, са предложени от педагогическите колективи. Областният управител ще подари на училищата и книги, предоставени от издателство "Захарий Стоянов" и други дарители.

Събитието се организира от Областна администрация - Перник със съдействието на РИО на МОН. Целта е по повод деня на българската просвета и култура да се отдаде дължимото внимание на учителите, които наред с всички хора на духа, са в центъра на този празник, и да им се даде стимул.

В тържеството ще вземат участие състави от ОДК - Перник.

Областна администрация Перник работи последователно и в много добро партньорство с училищата по отношение младите хора. Пример за това е инициативата "Силата на България", която започна по повод Националния празник на България 3 март и продължава през целия месец май. За Коледа Областна администрация отличи деца и младежи с изявен талант в различни сфери.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.