iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


1009 първокласници влязоха в класните стаи

1009 първокласници влязоха в класните стаи 09_1410773834

Днес 1009 първокласници от пернишкия регион влезоха в класната стая. Спрямо миналата година броят на децата в първи клас остава почти непроменен. Те са само с 11 повече.

100 първокласници посрещна днес СОУ “Д-р Петър Берон”. В училището, което е едно от най-предпочитаните, броят на паралелките с първолаци -4, остава непроменен, но има малко-повече деца.

Директорът на школото Севдалина Димитрова приветства всички с откриването на новата учебна година.

“Този ден винаги ни дарява с букети и усмивки на признателност, а това е най-високата оценка за труда ни. Нашият труд е немислим без подкрепата и ангажираността на родителите. Нека си пожелаем успешно партньорство в името на нашите деца. Добре дошли на всички първокласници! Пийте живата вода на този извор, завладявайте с много знания света “- каза Димитрова, като пожела успех и приятни преживявания в училище на всички ученици.

Поздрав към всички послучай старта на учебната година отправи и Евелина Любомирова- началник на сектор “Образование” в общината, която подчерта, че тази година е специална за перничани, тъй като е посветена на 85-тата годишнина на Перник.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.