iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Звезди харесаха сака, които не се мачкат

Звезди харесаха сака, които не се мачкат 11_1415883811

Родни звезди като Любо Дилов-син, Богдан Томов и Ивайло Захариев от "Под прикритие" останаха очаровани от сака, които не се мачкат, колкото и както да ги сгъваш.

Румен Ралчев и д-р Валентин Николов също се впечатлиха от одеждите за бизнесмени, които не разполагат с излишно време за гардероба си. Известните господа бяха сред първите българи, които видяха и пипнаха италианските модели, представени от "Агресия".

Франческо Мария де Стефани Спадафора, съветник на посланика на Рим в София, беше сред европейските гости на събитието. За бляскавата светска премиера мениджърът Мая Антова посрещна собствениците на марката от Флоренция - Фиорела Томболини и нейния син Силвио. Те поднесоха на Мая специална плоча с подписа на Еудженио Томболини, създателя на компанията, която вече е на половин век.

"Обличането е изкуство", беше категорична Фиорела. И сподели, че сред фешън хитовете са дори смокинги за сватби и други ултраофициални събития. В дрехи от бизнес и спортната линия пък има специални джобове за паспорти, документи и мобилни телефони.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.