iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Жената, която се е лекувала с чесън от рак, е оздравяла напълно

Жената, която се е лекувала с чесън от рак, е оздравяла напълно 03_1425973874

Наташа Вълкова е победила най-страшната болест – рака. Лекарството е чесън, като тя се лекува в Радомирско. Ракът атакува мускулите й.

Но борбената жена не се отчайва от лошата диагноза. Напротив – мобилизира всички сили и започва да търси алтернативен лек.

„Започнах да експериментирам в отчаянието си да намеря нещо за себе си да пия. Търсих, четох и разбрах, че чесънът има способността да забавя размножаването на раковите клетки“, разказва Наташа пред Нова телевизия.

Наташа Вълкова е доктор на науките и не отрича значението на традиционната медицина. Има диплома по икономическа кибернетика от Киевския държавен университет. Като човек на точното знание, тя не отрича значението на традиционната медицина. Вярва обаче, че именно чесновият сок я е спасил от най-страшното.

13 години по-късно Наташа е в перфектно здраве и няма нито една метастаза. Решава да намери цех, където да произвежда лекарството, за да помогне и на други болни хора.

Цехът вече е факт. Наташа започнала производството на своето лекарство със заем от 200 лева от своя приятелка. Днес тя и дъщеря й работят в малкия цех в Радомирско и не смогват с поръчките, които непрекъснато ги заливат. Лекарството е сертифицирано и се радва на небивал успех.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.