iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Янко Лудия промени кардинално начина си на живот

Янко Лудия промени кардинално начина си на живот 06_1433918186

Бившия мъж на Соня Немска, Янко Ваташки има нова тръпка, като мафиотът, когото мнозина наричаха Янко Лудия, излезе от затвора. Той промени кардинално начина си на живот.

Освен, че е скъсал връзките с попфолка в лицето на бившата си Соня Немска, бизнесменът е променил и бизнес начинанията си. Сега се занимава със сомелиерство и има собствен бизнес с внос на италиански вина.

Самият Ваташки е пуснал обява за новото си поприще в пресата, а на посечения телефон обикновено вдига непознат мъж или млада секретарка. Те обясняват, че бутилките са на склад в София, но не коментират отношенията си с бившия затворник.

От ценовата листа се вижда, че вината не са за всеки джоб, но въпреки това има и сравнително евтини сред тях. Най-скъпа е бутилка червено вино от Кампаня на стойност 75 лв. По-елитните сортове са без посочена цена и са по договаряне.

Янко Лудия излезе от затвора преди две години и изчезна в чужбина. Бившата му приятелка Соня Немска дълго време твърдеше, че се страхува от него, след като се разделиха и също се покри.

Мълвата носеше, че кримигероят се е покрил заради стари конфликти, свързани с хора на Райко Кръвта. По-вероятно е обаче просто да е договарял бизнеса си на Апенините.

Откакто е свободен, Ваташки избягва публичността, въпреки че се заканваше да влезе в политиката. Вместо това предпочита да се разхлажда край Пернишките села, а от известно време пуска и снимки в социалната мрежа.

Една от последните е с красива жена, очевидно наследница на Соня Немска в сърцето му.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.