iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Волен Сидеров бил засечен в автобус с български туристи, пътуващ за Будапеща

Волен Сидеров бил засечен в автобус с български туристи, пътуващ за Будапеща 04_1397025169

Лидерът от „Атака“ Волен Сидеров бил засечен в автобус с български туристи, пътуващ за Будапеща. Перничани са били сред пътуващите, като те са направили папаршка снимка на националиста.

Със Сидеров били и Десислав Чукалов и още една дама, която туристите от Перник не разпознали. Оказа се Миглена Александрова.

„Решихме да отидем в Унгария , за да се измъкнем от родната действителност, а още с влизането в Будапеща се натъкнахме не на кой да е, а на наши народни представители. И то скандални“, разказва Йоан Димитров.

Сидеров и компания просто се разхождали в центъра на Будапеща и разглеждали забележителности. Нашенци обаче ги видели от автобуса и не успели да разговарят с тях.

В Будапеща лидерът на „Атака“ и членовете на ръководството на партията се срещнаха с представители на републиканското самоуправление на България в Унгария. Бяха обсъдени проблемите на българското малцинство в страната. Наред с българчетата, и унгарски деца се обучават в българския център в Будапеща, а дори и техните родители се записват на курс по български език.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.