iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вече мислим за подаръците за Коледа

Вече мислим за подаръците за Коледа 11_1416841737

Коледното настроение вече започва да се усеща и у нас. Това се отнася най-вече за подаръците, с които ще зарадваме близки и приятели.

Но също така и до задължителната коледна елха, която да направи домовете ни да изглеждат истински празнични. И както все по-често се случва напоследък, търговците стават все по-изобретателни във всяка една от изброените по-горе области, за да привлекат колкото се може повече клиенти и да си осигурят прилична печалба.

Така софиянци могат да се сдобият с коледно дърво на специална промоция от малките разсадници и да отнесат вкъщи елхичка само за пет лева или обикновен смърч за максимум десет. Е, ако искате да блеснете и имате финансовата възможност за това, може да си изберете смърч, който да се извисява над 1,50 метра и съответно да дадете за него исканите 120 лв. Иначе казано, всекиму според вкуса и джоба.

Тази година обаче имаме и нещо ново, което може да внесе нестандартна нотка в празника. Ако вече сте стигнали до купуване на украса за коледното дръвче, бихте могли вместо класическия дядо Коледа във всякакви, но все пак познати варианти, да си купите Баба Коледа.

С която без съмнение не само ще зарадвате децата, но и ще впечатлите гостите си. Разбира се, ако решите да отделите 45 лв. за аналога на добрия старец. Няма лошо да разчупим малко поовехтялата класика и да си купим Добрата старица.

Както се оказва, ние, българите, сме възприемчиви към новото и играчката, изпълняваща коледни песни, е сред най-търсените аксесоари. Кой знае, догодина може да стигнем още по-далеч в новаторството и вместо Снежанка, да ни радва мъжкият й вариант.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.