iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Учениците от ГПЧЕ ще се превъплътят в образите на известни личности

Учениците от ГПЧЕ ще се превъплътят в образите на известни личности  03_1457512401

Бритни Спиърс, Джак Спароу и Одри Хепбърн ще бъдат сред звездните гости на тазгодишния фашинг в ГПЧЕ “Симеон Радев” в Перник, като темата на събитието е Като две капки вода, а учениците ще се превъплътят в образите на известни личности от шоу бизнеса и историята. Организатори са възпитаниците на немските паралелки в Езиковата гимназия, които по традиция празнуват популярния немски празник Фашинг. С него се отбелязва краят на зимата и началото на дългия великденски пост. Хората се отдават на забавления и се маскират.

В езиковата гимназия празникът се отбелязва всяка година, за да се приобщят учениците към традицията на народа, чийто език овладяват.

Освен че ще се маскират в образите на популярни личности, участниците в празника и много ще се забавляват. Организаторите са подготвили богата програма за доброто настроение на всички гости. Сред изпълнителите ще бъдат талантливите възпитаници на училището Калина Венева, Емили Маринова и Карина Красимирова, гласовитата Николета Станойкова, която блесна в шоуто Гласът на България, танцьори от ансамбъл Граово и хип-хоп формацията Switch Crew, както и популярните рапъри от СкандаУ.

За гостите ще има стилна почерпка. Организаторите са се постарали и за ефектна украса и осветление, които ще направят атмосферата артистична. За участниците във Фашинга, които най-достоверно са пресъздали образите, ще има и награди.
Празникът ще се проведе на 10 март от 17, 30 ч. в Общинския младежки дом в Перник.

За организацията на шоуто помогнаха приятели и спонсори, сред които фирмите “Сани Конс”, “Сладко и солено” , “Las Toster”, илюзионистът ИКАР, сватбена агенция “ИСИ wedding”, Соня Алексова, народният представител Ирена Соколова.

На празника са поканени народните представители Ирена Соколова и д-р Валентин Павлов, кмета на Община Радомир Пламен Алексиев, както и всички приятели на училището.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

17-Април-2017

17-Април-2016

18-Април-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.