iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Свищовлия за малко да бъде наръган с вилица от просяк

Свищовлия за малко да бъде наръган с вилица от просяк 06_1433420423

24-годишен просяк бе задържан от полицията, след като заплашил да убие свищовлия с вилица, като сигнал за куриозната случка бил подаден в сряда от служители в голям търговски обект в Свищов.

44-годишен мъж отишъл до хранителния магазин да напазарува. Пред входа стоял дрипав циганин, който просел от минаващите хора. Клиентът се подразнил от прекалено настойчивия начин, по който просякът искал пари и се оплакал на продавачките в магазина. Посъветвал ги да се обадят в полицията, за да го махнат оттам. Просякът обаче дочул разговора и влязъл в магазина да се разправя. Минал покрай точката за топла кухня, пресегнал се през щанда и измъкнал голяма двурога вилица. Заврял я в лицето на мъжа и се разкрещял, че ще го убие. От персонала незабавно позвънили на тел. 112. На място бил изпратен екип полицаи.

До пристигнато на униформените обаче, просякът бил напуснал магазина. Намерили го в градинка наблизо, взели му вилицата, която отмъкнал и го закопчали с белезници.

Оказало се, че това е З. М. от павликенското с. Върбовка, който до този момент нямал криминални прояви. Срещу него е образувано бързо производство за закана за убийство.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.