iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Светлана от "Женени от пръв полгед" има нов приятел

Светлана  от "Женени от пръв полгед" има нов приятел 06_1434439107

Светлана Кирова и Стефан Каръбски, които станаха любимците в “Женени от пръв поглед”, в момета са в процес на развод, като двамата решават да прекратят брака си през април, въпреки че пред камерите всичко между тях изглежда наред.

На 17-и април – ден преди 30-ия рожден ден на Светлана, тя напуска Стефан и се прибира в дома си с целия си багаж.

“Осъмнах сама, но в никакъв случай разочарована. Напротив – приех всичко, което ми се случи, просто като част от пътя ми, който трябва да изживея. Размислих, че все пак започвам на чисто третото десетилетие от живота си”, разказва Светлана в интервю за “24 часа”.

Сега й предстои да си смени отново личните документи, тъй като е приела фамилията на Стефан. Двамата в момента не поддържат никаква връзка. Светлана обаче вече има нов приятел.

“Отскоро имам човек до себе си, но е твърде рано да говоря”, казва тя.

От “Женени от пръв поглед” все пак се ража нещо много хубаво за нея. Заедно с Гергана Капзамалова започват общ бизнес – ще преподават авторска програма с упражнения.

Заради начина си на живот двете се сближават още по време на кастингите за шоуто. След снимките на предаването започват да се търсят една друга и да излизат. На една от вечерите на по чаша вино с приказки до късно, се ражда концепцията за бизнеса. Никоя от двете вече не помни коя първа е дала идеята. Обаче бързо правят план как да реализират намерението си.

Оказва се, че и двете са в отлична физическа форма, но поддържат телата си с абсолютно различни упражнения. Светлана Кирова тренира латино денс аеробика и таебо, а Гергана Капзамалова – кросфит. (Това е съчетание между гимнастика, щанги, спринт, гребане. Упражненията са силови, като се използва собственото тегло или дъмбели – вид гири, чиито тежести може да се сменят.) Гергана тренира усилено от 15-годишна и сега е в отлична форма.

Едночасовата тренировка, която ще преподават двете, е съчетание от най-добрите елементи на тези дисциплини. Курсът вече започна в спортната зала на един от 5-звездните хотели в София. Засега е съботно-неделен и е само в столицата, но ако потръгне – може да го организират и в други градове. Замисълът е да има и тренировки на открито сред природата.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.