iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Съвети при покупката на дрехи

Съвети при покупката на дрехи 02_1424182137

Може да спазвате няколко основни правила, за да имате стилна външност, а същевременно без да пръскате огромни суми.

Грешка 1: Прекалено много магазини. Решение: Стилните хора имат няколко любими магазина, от които пазаруват, защото дрехите от една марка в 90% от случаите си подхождат по стил.

Грешка 2: Давате голяма сума за грешните неща. Решение: Огромна част от дрехите се произвеждат в Китай и единственото, което отличава тениска, купена от малък магазин, от неин „близнак" от някой мол, е марката. Но не пестете от качеството на обувки, чанта или палто.

Грешка 3: Купувате дрехи в прекалено различни шарки и цветове. Решение: Помислете кои са нюансите, които ви отиват най-много и си подхождат, и се придържайте към тях, за да не се затрупате с дрехи, които няма с какво друго да носите.

Грешка 4: Купувате нещо само защото е модерно. Решение: Придържайте се към модели облекло, които харесвате и ви стоят добре.

Грешка 5: Скъпи обувки – евтина чанта. Решение: Пресметнете определения бюджет и се спрете на средна цена и за двете. Изглежда в пъти по-добре.

Грешка 6: Купувате си множество евтини дрънкулки, вместо едно, но качествено бижу. Решение: Стойността на всички (никелови, пластмасови, с мъниста и т.н.) украшения, които притежавате – най-вероятно е колкото цената на нещо по-скъпо и стилно.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.