iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Студен душ за перничани след изборите

Студен душ за перничани след изборите 05_1368030893

Топлофикация Перник ще се погрижи за жителите на Перник, да си вземат "студен душ" два дни след вота тази Неделя. Дружеството обявява, че ще преустанови доставянето гореща вода, а не на топла вода. Оказва се обаче, че не до всички абонати достига гореща вода - в много случаи водата е хладка, а понякога в по-късните часове дори хладна. Клиентите на дружеството плащат обема потребявана вода като гореща, независимо дали идва топла, хладка или хладна!
От официалния сайт на дружеството уведомяват следното: От 14.05.2013г. до 18.05.2013г. вкл. ще бъде прекратено топлоснабдяването с гореща вода
„Топлофикация - Перник” АД, уведомява своите абонати, че от 14.05.2013г. до 18.05.2013г. вкл. ще бъде прекратено топлоснабдяването с гореща вода, поради извеждане от експлоатация на ПГ №5 за присъединяване на новоизградената сероочистна инсталация към димохода на парогенератора. След въвеждането в експлоатация на ПГ №5 ще бъде възобновено топлоподаването и ще започнат 72 часовите изпитания на изградената сероочистна инсталация, които ще се провеждат в работни условия съгласно утвърден график. Ръководството на топлофикационното дружество се извинява за причиненото неудобство.
Източник: http://toplo-pernik.com/forum/article.php?id_art=148

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.