iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Старица подпали килима си в опит да размрази хладилника си със свещ

Старица подпали килима си в опит да размрази хладилника си със свещ 10_1444738150

Старица подпали апартамента си в Хасково, след като се опита да разтопи хладилника си със свещ, като инцидентът е станал във вторник на обяд.

Пенсионираната 78-годишна счетоводителка Рапега Семерджиян оставила вощеницата, която паднала през отворената врата на камерата и подпалила килима.

Две пожарни, линейка и полицейска пристигнаха бързо пред блока на улица "Св. св. Кирил и Методий" в квартал "Остров Куба". Огнеборци изведоха възрастната от апартамента й на петия етаж. Тя сама стигна до линейката, която я откара в Бърза помощ, въпреки твърденията на бабата, че се чувствала добре. "Пациентката е леко обгазена, няма опасност за живота й", казаха лекари.

В жилището на баба Рапега няма големи поражения. Съсипан е хладилникът, прогорен е и килимът. Голяма част от апартамента обаче е опушена. "Радваме се, че на бабичката не се случи нищо лошо, тя е добра жена", коментираха комшии.

Пожарникари пък припомниха и за друг куриозен случай за инцидент в жилище в хасковския квартал "Орфей" отпреди 9-10 години. Тогава аквариум с рибки подпали жилището, след като стана късо съединение в помпата за подаване на въздух.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.