iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Снимка с миньоните е новата атракция на плажа

Снимка с миньоните е новата атракция на плажа 07_1469250035

Новата атракция – снимка с някой от анимационните герои Миньоните от филма ”Аз, проклетникът”, който окончателно измести Зайчето Бъни и Алф, на плажа струва поне 5 лева. Това показа проверка.

Това лято в родните курорти романтичната разходка с файтон край морето излиза между 50 и 60 лева за час, а наемането на електрическа количка - 35 лева. За любителите на спорта едночасова разходка с велосипед по алеите е 5 лв. за час, а за денонощие - 20 лева. В елитните морски курорти, като Слънчев бряг, за по-екстремните туристи предлагат сафари с джипове за 60 лева за възрастни, а за деца цената е наполовина. По време на разходката е отделено време и за стрелба с пневматично оръжие.

За туристите, които предпочитат конната езда, удоволствието струва 70 лв. за час, а 50 лева - риболовът с рибарска лодка.

Който пък предпочита подводното гмуркане, трябва да се бръкне с 80 лева, ако е начинаещ, и 60 лв. за професионалисти.

За любителите на картинга в Слънчев бряг цената е трийсетачка за 10 минути и 55 лв. за 20 мин.

Карането на АТВ е още „по-солено”. За моторетка на четири колела цената за час е 60 лева, а за ден излиза над три пъти по-скъпо - 200 лева.

Сърфът е едно от най-търсените забавления на плажа. 30 лева за час струва усещането да се понесеш с вятъра.

Промоционалният семеен пакет е с отстъпка от 20%. Цените за останалите курсове също са разумни. Има обучение за каране на сърф по вълни и щурмови вятър, провеждат се курсове за международен лиценз и за екстремния хавайски сърф, който струва 60 лева.

Флайборд, джетпак и джетоватор са само част от забавленията, които вдигат адреналина.

Другите атракциони – джетпак и джетоватор, чието „пилотиране” продължава едва 20 минути, струва 30 лева.

На водна „летяща риба” туристите се качват срещу 20 лева. Тя може да събере компания от трима. Приключението продължава 15 минути.

Почти същата е цената и за търсачите на силни усещания, които искат да яхнат „лудата акула”. Полет с парашут от моторна лодка струва 60 лева. Когато "летящите" са двама, се прави 20 процента отстъпка, за трима цената е с 30 лева надолу.

Аквапарковете също не са евтино удоволствие. Дневният билет е най-солен - 38 лева за възрастни, а децата плащат по 19 лв. За половин ден цените съответно са 28 лв. за възрастни и 14 лв. за дете.

Пиратско парти на кораб за хлапета пък струва 30 лева и двойно повече за родителите.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.