iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Славата на Биляна Евгениева се носи и в родния й Перник

Славата на Биляна Евгениева се носи и в родния й Перник

Еротичната танцьорка Биляна Евгениева оплита богати и обвързани мъже в мрежите си, а след това се постарава жените им да разберат.

Така е славата й не само в София, но и в родния й Перник.

Преди години субектът е имал връзка с известен бизнесмен в града в продължение на повече от година. След като направила всичко възможно да се разчуе навсякъде, че му е любовница, Биби се погрижила и жена му да научи.

Паралията бил зарязан от съпругата си, но подобно и на другите господа, с които Евгениева си лягала, тя не желаела да се обвързва сериозно с него, пише сп. „Блясък“.

Обичала свободата си, която й давала възможност да се забавлява тялом и с други юнаци. Предпочитала да се възползва колкото може от финансите им, но да може да спи и с други.

Напомняме Ви, че танцьорката сама повика папараци да я заснемат как се целува с Благой. Преди това тя бе щракната да се натиска с Джизъса в дискотека, уж преди да се ожени за Ицо 100-те манекенки. Бизнесменът като видя фотосите я изрита като мръсно коте, а тя реши да разбие семейството на Георгиев.

Странно и нелепо е да жадуваш за слава, която се гради на това, че с действия заявяваш, че всеки мъж може да те има, стига да иска.

Източник: hotarena.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.