iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Сладолед от канабис докарва настроение на хората

Сладолед от канабис докарва настроение на хората 08_1439219147

Сладкарница в един от хърватските крайбрежни курорти Пула предлага сладолед с вкус на канабис, като всеки, който го е опитал казва, че е в прекрасно настроение.

"След като сме опитали сладоледа от канабис не спираме да се смеем. Наистина е много добър. Вкусът е необикновен, усеща се вкус и от различни ядки. Със сигурност отново ще опитам от този сладолед, ако това наистина подобрява настроението ми. Туристите винаги се нуждаят от нещо по-различно, ново и хубаво" споделя 42-годишната Ингрид Фацкович, която прекарва почивката си в Пула.

В сладкарницата, освен сладолед с вкус на канабис предлагат още двадесетина вкусове. Туристите обаче винаги първо посягат към новия специалитет. "В началото, когато туристите прочетат надписа, струва им се странно, но когато видят, че няма THC и че е изработен 70 на сто от брашно от канабис, склони са да опитат. Веднага след това искат още един. Не виждам нищо необикновено, освен че гостите са малко по-усмихнати след консумацията на сладоледа", разказва собственичката на сладкарницата. Тя уточнява, че сладоледът се прави един път на ден и се продава както тя казва "за нула време".

Източник: news.bgnes.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.