iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Симона Симова проследи представянето на отбора MS Rally Team с пилот Марко Стойчев

Симона Симова проследи представянето на отбора MS Rally Team с пилот Марко Стойчев 03_1456822124

Младата хип-хоп изпълнителка Симона Симова проследи със затаен дъх представянето на отбора MS Rally Team с пилот Марко Стойчев. Той е неин любим и амбициозен рали състезател.

Марко и Симона споделиха, че взаимно се подкрепят и вдъхновяват на сцената и на пистата, а връзката помежду си определиха като хип-хоп на висока скорост. Певицата напоследък стана известна с отличията си "Музикална модна икона 2015", "Музикален секссимвол 2016", както и с провокативната си еротична фотосесия за списание Maxim.

Двамата позираха пред състезателния автомобил на пилота Mitsubishi EVO 9 заедно с треньора на Стойчев – 8-кратния рали шампион на България Димитър Илиев и навигатора Йордан Батаклиев. Журналисти и приятели на състезателя също изпитаха адреналина на трасето в Боровец, като заемаха навигаторското място в тестово возене.

За 2016 програмата на тандема Стойчев/Батаклиев е насочена към призовото място в Националния рали шампионат, както и към участия в чужбина – в някои от изданията на Европейския рали трофей 2016.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.