iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Щъркелът носи Анна на Моника и Станишев

Докато светът се тресе от вълнения около кралската сватба в Лондон, у нас все още се чака щъркелът да донесе щерката на соц. лидера Сергей Станишев и неговата любима Моника Йосифова. Бебето трябваше да изплаче по Великден, но нещо не бърза.  Името й обаче вече е уточнено.

Първородната щерка на  Станишев и Моника вероятно ще носи името Анна. Това е казала пред журналисти  майката на експремиера - проф. Дина Станишева.

Малката госпожица ще се роди до дни в клиниката на известния д-р Атанас Щерев. Станишев и любимата му Моника Йосифова се спрели на името, защото то звучи добре на всички езици. Желанието им било и от него да няма много съкращения, поясни Станишева.

Родителите първоначално обмисляли варианта да кръстят наследничката си на баба Дина. "Аз обаче съм против това, защото детето трябва да има своя индивидуалност", поясни Станишева.

Бъдещата баба все още не е купила подарък за бебето и изчаква то да се роди. Дъщерята на Станишев ще е първото момиче в рода. По-големият брат на соцлидера - Георги, има двама синове.

За първата наследница на червения лидер вече е обзаведена детска стая. Станишев и половинката му - PR експертът Моника Йосифова, са наели дом в столичния квартал Драгалевци, който да приюти както щерка им, така и двете деца от предишния брак на Йосифова. / АСН

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.