iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Шефът на Топлофикация издейства електронно табло на "Миньор"

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Шефът на „Топлофикация Перник“ Стойчо Василев издейства на шефа си нова придобивка на стадион „Миньор“. 60 бона ще отдели от бюджета си общината за екстрата, реши общинския съвет, включвайки предложението във финансовата рамка за тази година. Парите ще са за сметка на предвидените за издължавене към бизнеса средства по задължения на общината.

Предложението бе внесено в последната минута преди гласуването в зала. Василев лобира за него, но технически бе депозирано от съветника Милан Миланов. Василев  управлява "Топлофикация Перник", която енергийният бос Христо Ковачки взе от държавата, а също така с негови пари се издържа и отбора на „Миньор“. Василев е общински съветник и зам. председател на Общинския съвет и като такъв получава допълнително заплата от над 1 000 лв., подобно на още четирима заместници на председателя, какъвто е и Милан Миланов.  

Миньорци отдавна чакат този подарък, но пари за него все не остават  в общината. Сега обаче градското ръководство ще е длъжно да осребри въпреки жестоката криза.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.