iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Саламът на Гигинския манастир влезе в телевизора

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Саламите на Гигинския манастир влязоха в ТВ викторините. Колбасите от монашеската ферма се появиха в теста преди големия финал на "Аз обичам България". "Каква нова марка пусна манастира край Гигинци?", попита водещата. Последва светкавичен отговор. Оказа се, че участниците в ТВ шоуто бяха добре запознати с месните продукти на Светата обител, които се правят от около месец. От биволско месо от манастира, пернишката фирма "Прим" пакетира кайма, салами, наденици и суджуци. Премиерата на новата серия бе на екопанаира край Гигинци.

Въпросът трябваше да поизпоти двата отбора, наред с кадри от стари български филми и фрагменти от позабравени шлагери.

Световноизвестният цигулар Васко Василев и едно от най-големите имена в българската поп музика Васил Найденов  застанаха един до друг в поредния епизод на „Аз обичам България" този петък. Логично, двамата бяха в отбора на оперния глас Юлиан Константинов.


Световната ни шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева беше едновременно женското и спортно присъствие в техния тим. Световна шампионка, само че по шорттрек, имаше и в редиците на Андрей Слабаков. Евгения Раданова ще застане до Богдана Карадочева и Любо от група „Те".

Вариетното гейм шоу "Аз обичам България" започна на 25 март. То е по лиценз на холандската продуцентска компания Talpa Media. Излъчва се в още 30 други държави по света.
 

 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.