iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пухкавите бузи са джакпот след 45 години

Пухкавите бузи са джакпот след 45 години 03_1459056864

Полезно е от време на време дамите да си дават сметка какво може да се случи с лицето и тялото им, например, след около десет години. За тази цел трябва да са наясно какъв тип са по рождение. И да решат дали трябва да коригират нещо по себе си или не. Между 20 и 40, дори да се пази, всяка жена е заплашена от 10 килограма в повече. Ако е късметлийка и до този момент е имала слаби ръце, допълнителната плът ще се разпредели точно върху тях и тя спокойно ще носи дрехи с къси ръкави. Но ако е била по-сочна преди този период от живота си, да започва вдигане на гирички. Пухкавите бузи са повод за закачки и излишно пощипване в детството и ниско самочувствие в юношеството. През младостта пък направо са вредни за имиджа "фатална жена". Но след 45 са откровен джакпот - защото са трудно превземаеми от бръчките. Още повече че при дамите от този тип кожата в тийнейджърството е била по-мазна и податлива на черни точки. Но тя върши огромна и безценна услуга в петото десетилетие - много по-бавно се предава пред дълбоките линии на времето. Заобленият задник също не бива да бъде причина за страдание, когато сте на 25 или 35. Защото тъкмо той ще ви отличава от другите на 50 - най-вече със сексапила си, който не може да бъде постигнат с никакъв скалпел. Разбира се, никой не казва, че така нареченото кубинско дупе няма нужда от поддръжка - максимално добрата е пешеходството и плуването. Това е дал Господ на човек - да стъпва по земята и да се носи по водата. Всичко останало му е в повече.

Най-зле остаряват пушачките. Те могат да бъдат разпознати от пръв поглед - кожата им е сивкава, често със запушени пори, микрокисти, спукани капиляри, торбички и сенки под очите. Има още една категория дами, които са в рискова ситуация - фанатично пристрастените към диетите. На 30 и 40 може и да изглеждат като модели, но след 50 са направо кльощави, съвсем кожа и кости - забравят, че мъжете не са кучета. Съвет към жените с високи чела, които с възрастта стават още по-високи - отрежете си бретон.

Арганът възражда косата

Вдъхновяваща биоламинираща терапия е сред големите новости в поддържането на косата. Подхранването и хидратацията се случват с участието на арганово масло. Процедурата възстановява жизнеността на косъма, придава блясък и копринена мекота, укрепва и уплътнява, укротява и дисциплинира, защитава от УВ лъчи, не омазнява. Косата първо се измива със специален шампоан с арган, после се нанася дълбоко регенерираща маска, която "работи" в продължение на 7 минути. За максимален ефект на ламиниране косата се обработва със студена преса - съчетание между инфраред и ултразвукова технология, която действа на молекулярно ниво и вкарва активните натурални агенти от продуктите с арган до сърцевината на косъма.

Пол денс и ледена маска подмладяват Ернестина

Ернестина Шинова, която води "Между нас казано" по Нова в дует със съпруга си Андрей Слабаков, демонстрира завидна визия. Покрай дискусионното шоу и ангажимените в театъра тя е в непрекъснато движение - и фигурата й, естествено, е в идеална форма. След участието си във "ВИП брадър", където бе на крачка от голямата награда, но и на тоталното изтощение, звездата от сцената и екрана реши да бори стреса с новата мода във фитнеса - танци върху пилон. "Тренировката е почти като при акробатиката и идеално вае всички групи мускули. Тялото става по-силно и гъвкаво. Приятно е, защото не се налага да правя едни и същи упражнения", споделя чаровната актриса.

Въпреки че не е суетна, Ернестина е категорична - всяка жена на определна възраст трябва да започне по-интензивна грижа за външния си вид. "Защото годините започват да си личат - ръцете, шията, деколтето. Мадона винаги е с ръкавици. Никол Кидман си направи лифтинг и свали 20 години, но все забравя за кожата на ръцете си. В нашата професия често жестикулирам. Открих нова технология - stelos", споделя Ерна. "Всъщност става дума за "работа" в зоната около очите, по шията, деколтето и ръцете. Новите колагенови влакна стягат и преструктурират кожата. Човек сам усеща кога тя се отпуска и губи своя тонус", коментира д-р Сияна Живкова.

Освен по танците на пилон Ернестина се е запалила и по нов вид биоревитализация. Фен на процедурата е и италианската й колежка Моника Белучи. "Това е мезотерапия с биоколаген. Хит е в Европа, където бионачинът на живот е цел номер едно. Процедурата води до намаляване на видимите признаци на стареене, бори се срещу появата на бръчки, отлично средство е срещу отпускането на лицевия контур и овлажнява епидермиса. Когато се прилага на тялото, подкрепя редукцията на мастните натрупвания и изглажда целулита", разяснява д-р Живкова.

За експресно възстановяване и свежест на лицето преди или след представление, Ернестина ползва айс маска. "Имам два порока - пуша и не се храня редовно. Търсих нещо, което да компенсира тези вредни навици и да ми помогне да не изглеждам уморена. Ако никога не сте пробвали ледена маска, то обезателно трябва да го направите. След 20 минути релаксация с нея изглеждам с 10 години по-млада."

Биляна вае тяло

Биляна Йотовска, шампион на България и Балканите, притежател на 5 титли от САЩ и в челните места на най-престижните състезания по "Бикини фитнес" в Европа, винаги е готова да споделя опита си. "Не робувам на идеали, създавам си свои!", твърди красавицата в априлския Elle. Тя споделя още рецептите си за секси тяло, емоциите около дизайнерството си на спортни облекла и авторството си на CD и книги за здравословно хранене. Подобни теми коментира Даниела Стоилова, бившата таекуондистка и майка на близнаци. В специалния фитнес брой на списанието гастролира Стефан Апостолов - той е Healthy lifestyle motivator отвъд океана. Испанската звезда Бебе, която скоро гостува в София, също споделя женските си тайни.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.