iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Психологът на МВР в Перник взе трета награда от фотоконкурс

Психологът на МВР в Перник взе трета награда от фотоконкурс

Трето място във фотоконкурс взе психологът на МВР в Перник Десислава Тодорова. Този конкурс бе организиран от едно от енергодружествата в страната, а в надпреварата участвали над 800 снимки от цяла България.

В конкурса можели да се включат любители и професионалисти. Деси участвала със своето хоби съвсем случайно. След първия етап професионално жури е отсяло 300 фотоса, които продължи ли напред.

„Идеята бе чрез гласуване от регистрирани за електронна фактура от енергодружеството да се определят най-добрите. Участниците бяха от 50 места в цяла България. Аз спечелих почетното 3-то място с 614 гласа“, разказа Деси.

Темата на снимките била „Не позволявайте дърветата да станат дървесина“. Фотосът на пернишката психоложка на МВР е от любимото й място – „Златните мостове“. Самата снимка пък била една от най-добрите, които е правила.

Тодорова се занимава любителски с фотография от няколко години. Нейни близки твърдят, че докато не направи перфектна снимка на мястото или предметът, който е набелязала, тя не се отказва. Така често на едно и също нещо Деси щракала по серия снимки.

58-те най-харесвани фотографии от публика и жури са участвали в двуседмична изложба на „Моста на влюбените” пред НДК в София.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.