iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Приключиха снимките на "Двама мъже и половина"

Приключиха снимките на "Двама мъже и половина" 02_1424789965

Настъпи краят на хитовата поредица "Двама мъже и половина", като той предизвика вълнение заради предполагаемото участие на Чарли Шийн.

След 12 сезона и над 260 епизода "Двама мъже и половина" официално приключи с последният си епизод, излъчен на 19 февруари. През 2011 г., след осем сезона в ролята на Чарли Харпър, Шийн беше уволнен от шоуто заради поредица от скандални прояви и конфликт със създателя му Чък Лори. Сериалът продължи с появата на нов герой, Уолдън Шмид, в чийто образ се превъплъти Аштън Кътчър, а Чарли "беше убит" на старта на деветия сезон.

Героят на Чарли Шийн - Чарли Харпър се оказа прекалено ключов и запомнящ се за цялата история и не случайно, след напускането му на сериала отзивите бяха не особени добри в началото, до остри и крайно критични в последния сезон.

Мнозина коментират как въпреки, че създателят на сериала Чък Лори изгонва Чарли Шийн заради негови критични коментари, то по доста убедителен начин отдава значение на образа му, като заема централно място във финалния епизод. Появата на чичо Чарли даде повод на много догадки, но в крайна сметка стана ясно, че ще бъде използван статист и самият Шийн няма да се появи.

Раздялата с образа на Чарли Харпър беше с доста противоречива екранизация и така и не беше ясно дали той наистина е мъртъв или му е случило нещо друго. В последния епизод се появява Чарли в гръб пред входната врата на прословутата къща на плажа и в този момент любимото му пиано пада върху него. Миг след това се появява и самият Чък Лори, който стои зад някои от най-успешните телевизионни продукции, и широко усмихнат казва "Аз печеля". Това беше коментирано до доста различни начини, но самият Чък Лори така и не даде ясно обяснение какво точно е имал предвид.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.