iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Подариха рокли и костюми на зрелостници в кампания

Подариха рокли и костюми на зрелостници в кампания 05_1430562616

Наближава края на кампанията "Ако си дал - не си живял напразно". В нея двете перничанки - Катрин Богданова и Мария Феодорова - които са пример за подрастващото поколение, успяха да подарят стотици усмивки на зрелостници от цяла България, подарявайки им мечтаната рокля или костюм.

Идеята им бе приветствана и подкрепена, както от Област Перник- в лицето на г-жа Ирена Соколва, така и от всички регионални и извънрегионални институции и организации. Двете млади дизайнерки подготвят и мероприятие, с което да дадат нужната равносметка от кампанията и официално да я закрият. Събитието ще се състои на 10.05. 2015 в град Перник.

Неуморими и амбициозни, двете момичета продължават и усърдно да полагат усилия по подготовката и на новата им колекция. Част от програмата ще е и представянето на новата им линия "Пролет - лято" 2015 на вече познатата и наложена марка"Beauty Angels"- https://www.facebook.com/pages/Beauty-Angels/1516510538612069

Интересното, което разбрахме е, че на модния подиум ще дефилират моделите на „Ivet Fashion”.

Разнообразната програма ще бъде и медийно отразена. Така малкият екран ще бъдат очите на всички онези, които няма да имат възможността да видят и разберат реалните резултати от труда, благодарността и щастието на всеки докоснал се, по един или друг начин, до тази реализирана идея.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.