iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Петко Сертов се върна в България

Петко Сертов се върна в България 01_1421054520

Тази нощ Петко Сертов се прибра в България. Той беше в кола, шофирана от брат му. С него е била и съпругата му, която първа съобщи за изчезването му, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сертов изчезна на 5 декември и същия ден бе засечен с "Опел Астра"- светлосив металик, от камерата на ГКПП - Кулата.

"Сертов заяви съвсем доброволно, че е претърпял лек пътен инцидент в Гърция, което е наложило някакъв тип лечение", заяви по-рано днес вътрешният министър Веселин Вучков.

След това доброволно, без никакви данни за сериозни здравословни проблеми, е на територията на България в момента и днес ще бъде снет от издирване от всички международни информационни системи. Случаят е приключен, г-н Сертов вече не се издирва, потвърди Вучков.

Гръцките власти първи дадоха още преди Нова година ясна информация, че Петко Сертов е жив и здрав, но не иска да се легитимира в полицейско управление. Стана ясно, че Сертов се е регистрал в хотел “Нана” в атинския кв. “Лариса”. Платил там за престой от 20 до 22 декември. На рецепцията се представил с личната си карта и платил за нощувките в брой. По време на престоя си в хотела ексшефът на ДАНС изглеждал спокоен, вечерял е в таверната на хотела и през цялото време бил сам. Местните власти са го търсили на 22 декември, но според хора от хотела Сертов ги финтирал, като напуснал още на 21-ви вечерта.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.