iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пернишкият тотомилионер смени зъбите си за 18 000 лв.

Пернишкият тотомилионер смени зъбите си за 18 000 лв. 07_1437976005

Пернишкият тотомилионер Росен Русимов вече е с чисто нови зъби, като той е платил 18 000 лева за тях. Със скъпата металокерамика усмивката му грее като на холивудската звезда Робърт де Ниро, майтапят се приятелите на Росен. Тотомилионерът е сменил всичките си зъби, които преди интервенцията били доста тъжна гледка. Операцията продължила няколко дни, като всеки път процедурите продължавали между четири и шест часа.

С новата визия Русимов вече е напълно готов да стане младоженец. Сватбата с дългогодишната му приятелка Елизабета Крумова е насрочена за 1 октомври, когато е и рожденият ден на пернишкия късметлия.

Дотогава трябва да се изпълни едно важно условие – да вземе парите си от фалиралата КТБ. Засега процедурите за това вървят обещаващо.

Така Перник най-вероятно ще похарчи най-желания ерген в града. Още след като спечели 4 736 303 лв. от тотото през 2012 г., Росен се зарече, че няма да сменя жената, както правят доста новоизпечени баровци.

„Преди мача на Кобрата с Кличко прочетох, че нашият боксьор щял да мине под венчило с Андреа, ако победи украинеца – разказва Росен. – Тогава казах на Бети, че ако си взема двата милиона, които са ми блокирани в КТБ, ще се оженя за нея. Още тогава я успокоих, че нейните шансове са много по-големи от тези на фолкпевицата. Има раздвижване на ситуацията около моите сметки в банката. Аз винаги съм бил оптимист и вярвам, че ще си взема парите, защото Бог е решил точно на мен да ги даде.“

Въпреки че на всеки няколко месеца излиза информация, че тотомилионерът от Перник е фалирал, опашката от хора, търсещи помощ от него, не спира. Някои пишат писма, други идват направо в дома му.

„Помагам колкото мога и на когото преценя – казва Русимов. Има наистина закъсали хора и такива, които просто не са си добре с акъла. Една баба ми поиска пари за почивка, понеже не била ходила от много време на море. Друга видяла, че синът ми тръгва да си влиза вкъщи, и му казала, че ако идва при тотомилионера, ще трябва да си изчака реда, защото има други преди него.“

Въпреки че в момента джакпотът в Тото 2 бе 7 млн. лева, Русимов не пускал фишове. „Ще изчакам още малко. Когато улучих шестицата, печалбата беше над 9 млн. лева, но тогава ги поделихме с още един късметлия. След още няколко тиража ще се разходя до любимия си пункт в квартал „Монте Карло“.“

Само че тлъстата печалба вече отпътува за Благоевград...

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.